Enkele referenties

* Michiel Klompen *
Associate Director Rewards & Global Product Lead SkillsVue at Willis Towers Watson 

It's always a pleasure to work with Monique. She approaches everything in a positive manner, has a clear and effective communication style and is extremely responsive. She demonstrated a can-do attitude and great flexibility when she was supporting on diverse project- and stakeholder management activities.


* Roeland Doornbosch *
LoopbaanNaPolitiek, Doornbosch Loopbaanmanagement, BPI Group, Outplacement Talent Assessment

 

Monique is een kei in het uitwerken van tactisch operationele zaken waar een deadline op staat. Van planning tot en met organisatie neemt ze op zich en voert ze zelfstandig perfect uit. In de tijd dat ze voor ons werkt bij Doornbosch BPI Group heeft ze vele assessments, offerte trajecten en klantdossiers perfect begeleid vanuit haar back office rol. Daarnaast is ze erg handig in het samenstellen en vormgeven van PPT presentaties met grafische elementen en is ze een geweldige gastvrouw op events zoals congressen of beurzen.


 

* Cheryl Boshuizen *
Talent and Resource Manager & Talent Management Consultant at Willis Towers Watson

 

Monique is een super interimmer. Pakt zaken snel op, werkt nauwkeurig en vind snel haar plek in het team. Was een grote hulp voor ons!


 

* Sofie Varrewaere *
Global Coach, Personal Leadership Effectiveness, Owner at BigFish4.me

Ik heb Monique en Supmo in eerste instantie leren kennen vanuit onze gezamenlijke samenwerking met BPI Group Benelux. In alle contacten en communicatie zorgde en zorgt zij op vandaag nog steeds voor duidelijkheid en structuur. Goede afspraken en een optimale opvolging van alle processen en noodzakelijkheden staan bij Monique centraal, zowel commercieel als administratief. Monique is een heel aangenaam persoon om mee te werken, ook in de contacten met andere bedrijven/gemeenschappelijke klanten of wanneer ik zelf ergens tegen aan loop in mijn bedrijfsvoering voor BigFish enkel lof voor haar professionele en snelle aanpak. Als persoon is Monique iemand op wie je kan vertrouwen en bouwen zowel in vorm als in inhoud en bij wie je met een gerust hart belangrijke facetten van je business neer kan leggen, in de wetenschap dat een goede opvolging gegarandeerd is. Betrokken, competent en betrouwbaar!